Bylo to peklo! Andrea Pomeje se brutálně pohádala s manželem Jiřím!

Andrea Pomeje 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. srpna 2018 9:14

Andrea Pomeje před několika dny oznámila, že podala žádost o rozvod. Navíc se ukázalo, že manžela Jirku už v jejím životě nahradil jiný muž – svalovec Petr Plaček. Není se tak co divit, že první setkání Andreji a Jiřího po zveřejnění informací o těchto zásadních událostech nebylo dvakrát příjemné!

Andrea a Jiří si měli pouze předat dceru Aničku, vše se ale nakonec zvrhlo. Podle dýdžejky následovalo hodinové vězení, které si pode ní nezadá s peklem! „Byla to taková blbá neděle. To se může stát jenom mně. Byli jsme domluvení, že Áňa pojede s Jirkou ještě na prázdniny k jeho rodičům, tak jsem ji vezla na nádraží, kde jsme se s Jirkou viděli. Bylo to poprvé po všech těch eskapádách,“ popsala Andrea Blesku.

Jenže věci nešly úplně podle plánu! „On měl kufr, táhl ho do vlaku, a aby tam malá zatím nestála, tak jsem ji vedla za ním. Jenže najednou zapískali, vlak se rozjel, a já v něm zůstala uvězněná s nimi. Průvodčí mi řekl, že už zastavit nemůže, a že další zastávka je až Tábor, takže jsem tam musela dojet,“ prozradila dýdžejka.

Ona hodina ve vlaku s Jiřím podle ní byla doslova peklo! „Ono dusno bylo už na nádraží. Takže během té hodiny jsme si vyměňovali názory. Asi to tak mělo bejt," myslí si Andrea, která se reakce svého manžela na rozvod a nový vztah hodně bála.

„Ale byli jsme rozumní, nekřičeli jsme na sebe nebo tak. Jirka žárlí. Doufal, že se k sobě ještě vrátíme. Takže vše se točí okolo toho. Chápu, že to pro něj není příjemný," dodala Andrea, která sice říká, že má Jiřího pořád ráda, ale že by jej už zpátky nechtěla.Jiří Pomeje totiž už v minulosti hrozil,

že jestli o Andreu definitivně přijde, něco si udělá! „Jestliže se dozvím, že má Andrea jiného chlapa, tak český národ bude mít o čem psát,“ vyhrožoval Pomeje po rozchodu s manželkou.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje Petr Plaček