Vondráčková lže! Rozvod připravovala rok, útočí Plekanec!

Lucie Vondráčková 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. srpna 2018 12:20

Hokejista Tomáš Plekanec se stal terčem zlostných komentářů na sociálních sítích za to, že se rozhodl odejít od své manželky Lucie Vondráčkové. On ale nyní tvrdí, že vše je úplně naopak.

Na definitivním rozchodu se prý oba dohodli společně, bez emocí, pár dní před tím, než to oznámil na Facebooku. "Stejně tak měla po dohodě učinit Lucka. Těžko tím tak mohla být překvapena nebo zaskočena, jak se vyjádřila ve svých televizních rozhovorech. Sama přišla s návrhem na konec našeho vztahu už zhruba před rokem," napsal na sociální síti.

"A jak jsem se teď dozvěděl, už měla v Kanadě dohodnutou spolupráci s rozvodovou právničkou a konec našeho manželství a kroky s ním spojené plánovala. Dokonce ve stejný den, kdy jsem vydal dohodnuté prohlášení, už byl na rozvodových papírech její podpis - připojený osobně a originálně v Kanadě," šokuje Plekanec.

Nepopírá ale, že jejich manželství nefungovalo už dlouho. "S Luckou jsme jako manželé nefungovali už několik měsíců, vlastně už poslední dva roky. Každý jsme si žili po svém, při pobytu v Česku jsme se nevídali skoro vůbec," uvedl.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec