Poslední rána pro Pomejeho: Andrea ho vyměnila za fešného svalovce!

Andrea Pomeje 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. srpna 2018 11:26 | Aktualizováno: 17. srpna 2018 15:31

Andrea Pomeje (30) prozradila, že už pořádala o rozvod. V jejím životě se totiž objevil nový muž. Co řekne Jiří Pomeje (53) na svalovce, který ho nahradil?

Pomeje je na tom poslední dobou zle. Po rozchodu s manželkou a boji s rakovinou se zřejmě vrátil k alkoholu a práškům! A to přesto, že se dušoval, že chce začít znovu a dokonce si i oholil hlavu, protože všechno zlé se mu stalo, se mu stalo když jsem měl vlasy. „Chci minulost hodit za hlavu. Andreu, nemoc, vše,“ tvrdil.

Jak se zdá, Andrea zvládá rozchod výrazně lépe. Jirku sice prý má pořád ráda, zpět ho ale už nechce. A tak dokonce začala řešit žádost o rozvod. Navíc to vypadá, že se v v jejím životě objevil nový chlap!

Podle serveru Expres.cz jde o svalovce Petra Plačka! „To, že jsem se s ním viděla, zapírat nebudu. Ale vztah potvrdit nemůžu,“ říkala nejprve Andrea, které už se svým manželem několik měsíců nežije. Společně se tak setkávají jen kvůli dceři Aničce.

Nakonec ale kápla božskou a přiznala, že s Petrem opravdu randí! „Je to ještě v začátku, nevím, na jak dlouho, takže se mi o tom nechce mluvit," řekla Blesku Andrea.

Na Petrovi je na první pohled vidět, že se věnuje bodybuildingu. Zároveň je ale úspěšným podnikatelem. Pracuje v rodinné firmě, která se specializuje na klempířské práce a renovace střech.

Jak na konkurenta zareaguje Jiří? V minulostí hrozil, že jestli o Andreu definitivně přijde, něco si udělá! „Jestliže se dozvím, že má Andrea jiného chlapa, tak český národ bude mít o čem psát,“ vyhrožoval Pomeje podle Blesku.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje Petr Plaček