Pomejeho kamarád promluvil: Přes den se ožírá, v noci spí. Je to troska!

Pomeje, Jiří

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. srpna 2018 13:55

Jiří Pomeje se dušoval, že chce začít znovu a minulost hodit za hlavu! Dokonce si ostříhal i své vlasy, díky kterým ho z dálky každý poznal. Jenže jak se zdá, svým démonům neutekl!

Od chvíle, kdy krachlo jeho manželství s dydžejkou Andreou, to jde s Pomejem z kopce. Nemá práci, žije na dluh a řešení problémů často hledá na dně lahve! Andrea dokonce před pár dny oznámila, že už se sešla s právníkem, aby vyřešila rozvod.

Jiří tvrdil, že chce manželku i minulost hodit za hlavu a odhodlal se k radikálnímu kroku – oholil si hlavu. „Protože všechno zlé se mi stalo, když jsem měl vlasy. Chci minulost hodit za hlavu. Andreu, nemoc, vše,“ vysvětloval pro Expres.cz.

Jenže ani bez vlasů svým démonům zřejmě neutekl! Novináři ho nachytali, jak si kupuje léky na bolest. A netřeba dodávat, že kombinovat analgetika a alkohol není právě nejlepší nápad!

Herec se sice před časem obrátil na psychiatra Jana Cimického, jeho stav se ale moc nezměnil. „Podle stavů, ve kterých ho vídám, tak bohužel. Léky asi bere, ale v kombinaci s alkoholem to není ideální,“ práskla Andrea na svého manžela.

Obavy o Pomejeho dokonce mají i někteří jeho kamarádi. „On není schopný ničeho. Přes den se ožírá, v noci spí. Je to troska. Druhá Bartošová. Pokud ho potkáte a je v pohodě, jde o náhodu,“ tvrdí jeden z hercových kamarádů.

I on varuje, že si Pomeje zahrává se zdravím! „Bere prášky, na ty chlastá a pak má halucinace. Svým chováním táhne Andreu ke dnu,“ dodal expres.cz jeden z hercových bývalých kumpánů.

Témata: Jiří Pomeje Andrea Pomeje