Dovolená hradního kancléře? Alex Mynářová prozradila, kam se chystají a kdo to platí!

Alexandra Mynářová 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. srpna 2018 11:33

Jak tráví dovolenou vedoucí kanceláře prezidenta Miloše Zemana Vratislav Mynář? To naznačila jeho žena a moderátorka Alex Mynářová. I s rodinou prý tráví čas spíše v Česku, přesto se na konci prázdnin ještě chce podívat do zahraničí!

Mynářová pro Sedmičku prozradila, jak chce strávit zbytek léta. Kvůli synovi chce co nejvíce času trávit na venkově! „Většinu léta trávím s rodinou v Osvětimanech na Uherskohradišťsku. Přece jen venkov je pro syna vhodnějším místem na prázdniny a pro mě příjemná změna,“ vysvětluje Alex.

Přesto se ještě letos chystá do zahraničí, „Na přelomu srpna a září nás ještě čeká dovolená v Turecku," svěřila se.

Moc si prý ale neodpočine, protože dovolená s tříletým dítětem je příliš akční! „Lehátkem a dobrou knihou pak nepohrdnu," vysvětlila maminka Vráti, který dostal jméno po svém otci – hradním kancléři.

Rozhodně prý ale nehrozí, že by se z dovolené nechtělo domů. „Nicnedělání moc dlouho nevydržím, takže ano, těším se domů," dodala moderátorka. Na kolik peněz jejich rodinná dovolená vyjde, ale neví. Platí totiž vždy její manžel.

Mynářová letos prožila těžké chvíle, s manželem se těšili na druhé miminko. Pětatřicetiletá moderátorka ale v pátém měsíci potratila. „O miminko jsme přišli v pátém měsíci, byla to holčička," prozradila před pár měsíci.

Témata: Alexandra Mynářová Vratislav Mynář dovolená