Zdrcený David Kraus: Brečím jako malej kluk!

David Kraus

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. srpna 2018 9:12

Zpěvák David Kraus truchlí! Po těžkých chvílích, které prožívá po rozchodu s tenistkou Barborou Strýcovou, přišla další rána! Zemřel člověk, který mu byl hodině blízký.

Kraus v posledních dnech musí doslova odhánět neodbytné novináře, kteří se zajímají o konec jeho vztahu s Bárou. Na sociálních sítích dokonce přiznal, že ho kvůli nim budou na koncertě doprovázen bodyguardi!

„Kvůli dychtivejm novinářům tam budu mít poprvé v životě dokonce ochranku,“ prásknu, když zval fanoušky na čtvrteční koncert v Dolních Polžicích.

Jenže novináři nejsou to jediné, s čím se teď musí hudebník vypořádat! „Dneska jsem se dozvěděl ze mi včera umřel ve spánku můj nejlepší soused všech dob. Byl to takovej můj adoptivní tátoděda. Zejtra budu zpívat na koncertě hlavně pro něho,“ říká smutný Kraus.

Netají se tím, že si opravdu byli hodně blízcí. „Byl to pro mě velikej vzor a úžasnej chlap z obrovským srdcem. Nikdy na tebe Tondo nezapomenu. Brečím od rána jako malej kluk. Protože Tonda pro mě byl nesmrtelnej a pořád zůstane,“ dodává zdrcený David.

Témata: David Kraus