Lucka Vondráčková už má náhradu za Plekance? Musela s pravdou ven!

Lucie Vondráčková

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. srpna 2018 20:26

Po rozchodu zpěvačky Lucie Vondráčkové a hokejisty Tomáše Plekance se začalo spekulovat, že si sportovec našel novou lásku – tenistku Lucii Šafářovou. Jenže teď se objevila informace, že i Vondráčková se možná schází s někým jiným!

Podle zdroje z Plekancova okolí za rozpad vztahu opravdu může třetí osoba – ne Šafářová, ale herec Matěj Hádek! Právě s ním se prý scházela Lucka tak často, že to Tomáše začalo štvát!

Právě návštěvy Hádka údajně byly pro Plekance poslední kapkou. „Někdo mu ukázal kamerové záznamy, jak Hádek chodí pravidelně k Lucii do domu. Naštval se, řekl: ‚A dost!‘ a požádal o rozvod,“ řekl nejmenovaný zdroj pro extra.cz. Podle této osoby to navíc nevypadalo, že jde herec na návštěvu.

Zpěvačka přiznala, že Hádka dobře zná – ale jen pracovně. Pro extra.cz vysvětlila, že v jejím bytě ji navštěvují muzikanti z její kapely, producent, její bratr David i další muzikanti, divadelníci, spolupracovníci, tvůrci klipu, filmaři, či mámy a tátové kamarádů jejich synů.

„Nechodím do baru, tak chodí i pracovní schůzky za mnou. Matěj mi nedávno hrál v klipu, takže spadá přesně do této kategorie. Premiéra klipu je plánovaná na 9. září a písnička se jmenuje Paralelní světy. Bude i na cédéčku Růže, které vyjde v říjnu,“ vysvětlila Lucie.

Připomněla, že to není poprvé, co ji někdo dává mylně dohromady s kolegou-hercem. „Už při natáčení minulého klipu Nad Vltavou mě dávali dohromady s Mirkem Šimůnkem, asi si tohle budu muset zvyknout,“ dodala Lucie.

Témata: Lucie Vondráčková Matěj Hádek Tomáš Plekanec