Michal Jančařík promluvil: Nový vozík, návrat do práce a hádky o dcery se slavným tátou!

Michal Jančařík 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. srpna 2018 12:51

Moderátor a herec Petr Jančařík si postěžoval na svého syna Michala! Prý mu skoro nechce půjčovat své děti a on tak jako dědeček se svými vnučkami tráví velmi málo času!

Petr Jančařík přiznává, že když o vnucích mluvili jeho kamarádi, často je musel usměrňovat. Od té doby se toho ale hodně změnilo! „Ale dneska, kam přijdu, tam o nich vyprávím,“ přiznal. Přesto si malou Sofinku a Julinku neužije tak moc, jak by chtěl. Jeho syn má Michal po odebrání druhé ledviny starostí nad hlavu, své blízké tak chce mít raději u sebe.

Dědeček tak může s vnučkami strávit vždy jen několik málo hodin. „Jsem rád, když pro ně někdy v pátek můžu přijet do školy, rychle je odvézt na nějaké kroužky, pak je rychle převést na další a doma je nakonec odevzdat. To je tak všechno, co mi syn svěří,“ popsal deníku Aha! před několika měsíci. „Asi kdybych padnul na kolena a poprosil, tak by mi je i půjčili,“ posteskl si.

Zároveň ale přiznal, že byla doba, kdy by si na vnučky čas neudělal. „A toho velmi lituju. Dneska dávám přednost jim, protože už jsem v životě viděl hodně, ale nechtějí mi je půjčovat. Tak kdybyste se za mě přimluvila...“ vtipkoval. „Holky by i chtěly, ale je to samostatná rodina, která má svůj program,“ dodal zklamaný dědeček.

Michal je v jednom kole!

Michalovi sice museli odebrat obě ledviny, ale rozhodně to neznamená, že by teď jen seděl doma a vzdychal! Klasický invalidní vozík vyměnil za elektrický a hned se vydal do terénu!

„1020. To je nadmořská výška, kterou zdolal můj električek fičák! Bylo to sedm kilometrů do kopce. Za mnou horní stanice lanovky na Pustevnách,“ napsal Michal k fotce na svém Instagramu. Právě nový vozík mu prý dodává pocit svobody! 

Navíc se už také vrátil do práce. „Tak dnes jsem do toho šlápnul... Vysílal jsem své první Polední televizní noviny! Po 18ti letech na Nově zase něco nového. Skvělé a děkuji za tuhle příležitost!“ pochvaloval si minulý týden svůj návrat na obrazovku!

Témata: Petr Jančařík Michal Jančařík