Dojemné vyznání tvrďáka? Langmajer pěje ódy o roztrženém bříšku manželky po porodu!

Lukáš Langmajer během natáčení filmu Babovřesky 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. srpna 2018 9:04

Dojemné vyznání tvrďáka? Langmajer pěje ódy o roztrženém bříšku manželky po porodu! Herec Lukáš Langmajer (37), mladší bratr taktéž herce Jiřího Langmajera, opravdu ví, jak potěšit svou manželku! Lucii, se kterou má dvě děti, sepsal dojemné i když hodně netradiční vyznání lásky!

Lukáš a Lucie se potkali před deseti lety a jejich láska dál trvá. Mají spolu dvě děti - syna Mikuláše (5) a dceru Magdalenu Márii (1). A jak se zdá, herec je do své manželky zamilovaný stejně jako před lety!

„Každý den se na mě kouká, ráno i večer. Už ví, že na záchodě trávím zbytečně hodně času, že miluji venkov, když ona město. Nepustím ji za volant a vlasy mi slézají na záda,“ dělá si legraci ze svého plešatění.

„Dala mi dvě krásné děti které ji roztrhli bříško a ukradli prsa. Je toho mnohem více co by si přála jinak než je. Přesto, že nejsem princ na bílém koni, krasně se usměje a já mám sílu snést modré z nebe. Jmenuje se Lucie a je moje,“ končí své vyznání herec.

Svými slovy rozněžnil dokonce i herečku Veroniku Arichtevu! „Ty woe! Až si mě rozněžněl!“ okomentovala Langmajerova slova. Jeho slova ale ocenila i řada dalších dam. „Krásní vyznání“, „krásná rodinka“, básnili diskutující na facebooku. „Milé a něžné vyznání lásky,šťastná to žena,“ pochválila Lukáše další z žen.

Témata: Lukáš Langmajer