Vondráčková se připravila o balík? Kvůli předmanželské smlouvě od Plekance asi nic nedostane!

Lucie Vondráčková

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. srpna 2018 12:31

Zpěvačka Lucie Vondráčková (38) se nejspíš připravila o desítky milionů! Před svatbou s Tomášm Plekancem (35) totiž chtěla dokázat, že se vdává z lásky a ne pro peníze! A tak udělala gesto, které ji přijde hodně draho.

Hokejista požádal o Lucku ruku před sedmi lety. Zpěvačka souhlasila – s jednou podmínkou. „Doslova si vyžádala předmanželskou smlouvu. Pleky v té době už vydělával spoustu peněz - jen v roce, kdy se brali, poskočil roční plat na pět milionů dolarů a ona nechtěla vypadat jako zlatokopka," prozradil Blesku zdroj z okolí Vondráčkové.

Po rozvodu tak z peněz sportovce zřejmě neuvidí nic! Další otázkou je pak výživné na syny Adama (3) a Matyáše (6). „Sama Lucka věří, že se Tomáš zachová jako dobrý rodič a na své děti bude myslet,“ prozradil zdroj.

Věci se ale mohou nečekaně zkomplikovat. „Vzájemná komunikace jim ale momentálně vázne,“ tvrdí člověk z okolí zpěvačky.

Lucka už mezitím potvrdila, že se i kluky vrátí do Kanady. „Potřebuju, aby se pro ně měnilo co nejmíň, takže teď se to všechno točí kolem nich. Je pro mě důležitý, aby se taky smáli co nejvíc," vysvětlila zpěvačka pro televizi Nova své rozhodnutí.

Jí samotné ale možná úsměv brzy ztuhne! Podpisem předmanželské smlouvy se nejspíš připravila o pořádný balík. Plekanec od roku 2011 vydělal hokejem v NHL 380 milionů korun – a to nemluvíme o nemovitostech! Hokejista totiž vlastní čtyři byty a jeden dům.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec rozvod