Otevřená zpověď Lucky Vondráčkové: Podvedl ji Plekanec se Šafářovou?

Lucie Vondráčková 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. srpna 2018 21:26

Od chvíle, kdy hokejista Tomáš Plekanec oznámil, že jeho manželství se Lucií Vondáčkovou končí, zpěvačka promluvila o okolnostech rozchodu! Ji samotnou chování jejího manžela šokovalo!

Lucie byla z rozchodu zdrcená. Jak se ukazuje, i ji samotnou vývoj posledních dní překvapil! „Nikdy jsme jako rodina nedávali fotky dětí, ani z dovolených, ani z rodinných oslav. Takže mě překvapila ta nutnost to okamžitě sdílet, když to ještě nenasdílíme ani my dva sami. A také to, že jsme na to s klukama zůstali sami,“ přiznala Vondráčková v Top Staru na Primě. 

Tempo, jakým se vše odehrávalo, pro ni bylo příliš zběsilé. „Ta rychlost je zběsilá, ale to tak asi hokejisti mají,“ popisuje Lucka. Přesto prý ale necítí křivdu ani vztek.

Naopak si váží toho, co s Tomášem, se kterým mají dva syny, prožili! „Pro mě je teď nejdůležitější, aby kluci byli veselí, pokračovali ve školách a kroužcích, které mají, aby se jich to dotklo co možná nejméně,“ promluvila zpěvačka o svých prioritách.

Objevily se také spekulace, že Tomáš už si za ni našel náhradu a že to táhne s tenistkou Lucií Šafářovou. Podle Lucky to ale není pravděpodobné. „Není v tom podle mě nikdo třetí. To je život! My jsme žili krásných osm let, které byly hezké. Něco končí a něco začíná. Člověk to tak musí brát,“ dodala zpěvačka, kterou teď nad vodou drží její děti.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec Lucie Šafářová