Janis Sidovský: Končím s akcemi a chci do politiky!

Janis Sidovský

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. srpna 2018 16:27

Manažer a producent Janis Sidovský chce do politiky! Alespoň do té komunální. Partner zpěváka Pavla Vítka se rozhodl, že by se chtěl postarat o rozkvět obce Karlštej, kde dlouhé roky žije.

Sidovský oznámil, že se svými projekty na nějakou dobu končí. „Moji milí. Dance Divas byla na nějakou dobu moje poslední velká show. Na podzim kandiduji do zastupitelstva městyse Karlštejn a chtěl bych se v následující době starat o rozkvět naší obce,“ oznámil svým příznivcům na sociálních sítích.

Připomíná, že hrad Karlštejn půjde do rekonstrukce. „I v podhradí můžeme vykonat hodně prospěšného. V Karlštejně žiju 22 let. Je to harmonické místo, kam jezdí turisté z Čech, z Evropy a z celého světa. Zaslouží si naši péči, aby dělalo znovu čest svému zakladateli, císaři Karlu IV.“ myslí si producent.

Janis má samozřejmě i záložní plán pro případ, že by pro něj volby nedopadly dobře. „Pokud nebudu zvolen, potkáme se zase ve světlech ramp. A nebojte, velká politika mne neláká. Další podrobnosti brzy,“ slíbil Sidovský.

Témata: Janis Sidovský karlštejn