Zdrcený Jiří Krampol: Verdikt lékaře ho vyděsil!

Jiří Krampol, herec a moderátor 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. srpna 2018 10:34

Moderátor Jiří Krampol (80) se i navzdory svému věku pravidelně věnoval sportu, chodil si zahrát tenis. S tím je teď ale konec! Doktor mu totiž raketu zakázal!

Věk člověk bohužel nezastaví a Krampolova kolena jsou natolik zdevastovaná, že mu dělá problém i chůze! „Na tenisovou raketu musím zapomenout, jsem z toho fakt dost nešťastnej,“ prozradil smutný herec serveru Aha!

Pohybu se ale moderátor vzdát nechce a tak se rozhodl přesedlat na jiný sport. „Řekl jsem si, že zkusím golf, kterým jsem celý život opovrhoval. Sport se mu ale říká, tak co?“ vysvětluje Krampol.

Golf je sice také náročný na chůzi, i si ale moderátor promyslel. „Na hřiště mne doveze vozík pro invalidy, z toho vystoupím, vezmu do ruky hůlku a pokusím se míčkem trefit do ďourky, to přece zvládnu,“ plánoval.

Jenže když přijel za svým kamarádem do golfového resortu, zjistil, že to taková legrace není. Na travnatou plochu sice dojel vozíkem, ale první odpaly nebyly nic moc! Nakonec se ale trefa do jamky po několika pokusech opravdu vydařila. „Potom jsem si řekl, že pro dnešek to stačí. Začala mě bolet záda,“ svěřil Krampol.

Ani přes těžké začátky ale flintu do žita nehází a je odhodlaný jít hrát i příští týden. „Nezbejvá mi nic jiného, než tahle hra pro invalidy,“ posteskl si Krampol.

Témata: Jiří Krampol