Těhotná Absolonová už toho má plné zuby? Kvůli D1 odříká koncerty!

Monika Absolonová 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. srpna 2018 10:30

Zpěvačka Monika Absolonová se pomaličku připravuje na porod druhého potomka. Zatím je sice v plném pracovním procesu a koncertuje po celé republice, již brzy by se to ale mělo změnit!

Koncertování si Monika užívá navzdory vedru i v pokročilém stupni těhotenství. „Včera to bylo v Životicích u Nového Jičína moc fajn! Děkuju! Ta příšerná cesta za Vámi stala za to!“ pochvaluje si akci zpěvačka.

Jenže jak se zdá, budou teď mít její fanoušci smůlu „Ještě příští týden absolovuju takovou dálku a to do Valašského Meziříčí 18.8. kde má koncert Helena Vondráčková a já tam budu jako host! Těším se!“ vzkazuje svým příznivcům.

Monika totiž přiznává, že situace už začíná být neúnosná! „Ale pak už takové dálky nepojedu, jsem se včera rozhodla. Max. Brno, takže na zbytek Moravy se budu těšit v roce 2019!“ rozhodla se Monika, která má termín porodu 20. listopadu.

Přiznává sice, že její manažerce už volali z Karviné, Havířova, Ostravy a dalších měst. „A přestože to tam mám moc ráda, tak s bříškem po katastrofální D1 na otočku už je taková cesta pro mě momentálně největší trest,“ přiznala zpěvačka.

Témata: Monika Absolonová