Plíšková promluvila o Hrdličkovi: Nebyl mi sympatický. Nebudu nosit prstýnek ani jeho příjmení!

Karolína Plíšková (tenistka) 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. srpna 2018 18:07

Česká tenistka Karolína Plíšková a moderátor Michal Hrdlička si v polovině července řekli své „ano“. Svatba byla tajná a uskutečnila se v Monaku. Jak ale sportovkyně přiznává, Michal jí zpočátku moc sympatický nebyl!

Karolína pro portál www.outsidetheball.com prozradila, že se s Michalem potkala v roce 2015 v jednom pražském klubu, kde tenistky právě slavili vítězství ve Fed Cupu. „A právě tam Michal byl. Nejdříve poprosil o fotku a hned poté o telefonní číslo,“ vysvětlovala s úsměvem novomanželka.

Znali se prý ale už předtím. „Michal pracoval v televizi jako moderátor a on mě zase dobře znal jako tenistku,“ vysvětluje Plíšková. Když ho viděla v televizi, byl jí prý Michal sympatický, v klubu na ni ale zapůsobil naprosto opačně!

Přesto mu nakonec podlehla! „Ale on je člověk, který je velmi zábavný, vtipný, mám ráda styl jeho humoru. Užijeme si spolu spoustu legrace. Dokáže mě podpořit v mé kariéře i mimo kurt,“ vysvětluje tenistka s tím, že právě to je pro ni velmi důležité.

O ruku ji pak Michal požádalo loni po Wimbledonu. A i když už dříve mluvili o společné budoucnosti a dětech, prý žádost opravdu nečekala. „A pak, když jsem dostala prstýnek, bylo to moc milé. A ano, plakala jsem, to normálně nedělám,“ svěřila se.

Zároveň ale přiznala, že na kurtu prstýnek od Michala nosit nebude, protože by jí vadil. Měnit si prý nechce ani příjmení. „Mám přátele po celém světě a nechci v tom dělat zmatek. Takže dál budu vystupovat po svým současným jménem,“ dodala s tím, že do budoucna tuto věc nechává otevřenou.

Témata: Karolína Plíšková Michal Hrdlička