David Kraus si stěžuje: Nejsmradlavější plátky! Bulvár mě pronásleduje!

David Kraus 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. srpna 2018 14:55 | Aktualizováno: 11. srpna 2018 16:49

David Kraus neprožívá právě nejšťastnější dny. Po rozchodu s tenistkou Barborou Strýcovou se jeho jméno denně objevuje ve všech bulvárních médiích. A hudebník se netají tím, že mu to začíná vadit!

„Můj vztah s Davidem skončil. Není to záležitost několika hodin, ale měsíců. Nechtěla jsem veřejně řešit naše osobní problémy,“ oznámila nedávno Barbora, kterou novináři načapali s jejím novým objevem.

Vysvětlila také, že mají s Davidem hodně odlišné povahy a že asi právě proto se do sebe zamilovali. „Ale jako mnoho jiných vztahů i my jsme se bohužel dostali časem do problémů. Dlouho jsme se je snažili vyřešit, chvíli to vypadalo líp a chvíli zase hůř. Ale poslední dva měsíce už jsme spolu nežili,“ dodala tenistka.

Od té doby ale ona i její expřítel David Kraus musí bojovat s neodbytnými novináři! A jak sám hudebník přiznává, někdy je to hodně otravné!

„Musím říct, že v posledních dnech si díky bulváru, co mě pronásleduje, a Svaté Barboře, připadám malinko jako Lady Davidiana,“ rýpnul si teď David.

#ladyDiana #davidkraus #princess #iqos Musím říct, že v posledních dnech si díky bulváru co mě pronásleduje a Svaté Barboře, připadám malinko jako Lady Davidiana ?

Příspěvek sdílený David (@davidkrausofficial), Srp 10, 2018 v 11:18 PDT

Své otevřené vyznání doplnil hastagy #ladyDiana #davidkraus či #princess a poněkud bizarními fotkami. „Bulvár je teď moje zábava,“ přiznal fanouškům. „A byl bych moc rád za zveřejnění této fotky v těch nejsmradlavějších plátcích. Co nejdřív,“ dodal a doplnil vysmátého smajlíka!

Témata: David Kraus Strýcová Barbora Záhlavová