Rozzlobení fanoušci se sesypali na Šafářovou: Proč zrovna Plekanec? Proti jeho ženě jsi škaredá!

Lucie Šafářová 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. srpna 2018 19:26 | Aktualizováno: 12. srpna 2018 2:40

Tenistka Lucie Šafářová si na sociálních sítích postěžovala, že turnaj v Montrealu nevyšel podle jejích představ. Dodala, že se přesunuje do Cincinnati. Jenže jak se zdá, tenisové výsledky jsou to poslední, co teď její fanoušky zajímá!

Víc než sportovní výsledky teď všechny zajímá Lucčino soukromí. Spekuluje se totiž, že právě s ní randí hokejista Tomáš Plekanec. Ten přitom teprve před několika dny oznámil, že jeho manželství se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou skončilo!

Objevila se dokonce informace, že Plekanec a Šafářová to spolu už nějakou dobu táhnou a že spolu byli i na dovolené. Navíc se ukázalo, že hokejista a jeho žena spolu už skoro rok nežijí – a to teorii o novém vztahu jen posílilo!

To, jestli spolu tenistka a hokejista opravdu chodí, ale zatím ani jeden z nich nepotvrdil – ale ani nevyvrátil. A tak se fanoušci na sociálních sítích vrhli přímo na Šafářovu, aby jim vše vysvětlila! „Luci, bylas s tím Plekancem?“ natvrdo se otázal jeden z Čechů.

Další dali najevo, že případný vztah Plekance a Šafářové by byl chybou. „Mám vás rada Lucko, ale s tím Plekym...no no... bulvár si asi smlsne,“ upozornila tenistku jedna z fanynek. „Plekanec prý už frčel fandit,“ přidala se další.

„Lucko, mám tě ráda a moc ti fandím!!! Ale proč zrovna Plekanec? Ženatý muž od rodiny.… Asi ztratíš hodně fandů a hlavně fanynek,“ kritizovala sportovkyni jedna z diskutujících. „Asi proto, že kdyby byl volný, tak by ho nechtěla. Tak si asi něco dokázala,“ přidala se další naštvaná fanynka.

A některé vzkazy na sociálních sítích byly i hodně osobní a ošklivé! „No, v podstatě proti Lucce jsi škaredá,“ nebrala si servítky další z Češek.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková