Šok pro veřejnost: Plekanec a Vondráčková spolu už rok nežijí! Už mají zažádáno o rozvod!

Lucie Vondráčková 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. srpna 2018 8:49

Zpěvačka Lucka Vondráčková poprvé detailněji promluvila o krachu manželství s hokejistou Tomášem Plekancem. Prozradila také, jaké má plány! Navíc se ukázalo, že sportovec už stačil požádat o rozvod!

Když Plekanec před několika dny oznámil, že jdou s Luckou od sebe, pro mnohé to bylo velké překvapení. Sportovec obratem sedl na letadlo do Kanady, kde i s rodinou žije. Lucku i oba syny ale nechal v Česku! Zpěvačka teď prozradila, že právě synové Matyáš a Adam ji teď drží nad vodou.

Právě kvůli nim se do Kanady musí vrátit - a to i přesto, že v minulosti opakovaně prohlašovala, že doma je tady v Česku!. „Potřebuju, aby se pro ně měnilo co nejmíň, takže teď se to všechno točí kolem nich. Je pro mě důležitý, aby se taky smáli co nejvíc," vysvětlila zpěvačka pro televizi Nova své rozhodnutí.

Zmínila třeba to, že oba kluci jsou tam zapsaní do škol. „Takže doufám, že se dostaneme tam. Ale některé práce nejdou ani odložit ani přesunout, takže to musím dodělat," vysvětluje, proč se do Kanady prostě musí vrátit.

Zdrcená Lucie se pro útěchu uchýlila k rodičům, za podporu ale poděkovala i fanouškům, kteří ji zasypali milými a povzbuzujícími slovy.

Oznámení o rozchodu slavného páru veřejnost překvapilo. Už dříve se ale spekulovalo, že To Tomášovi a Lucii příliš neklape. A jak zjistil Blesk, Plekanec rozchod oznámil až poté, co požádal o rozvod! Když se vracel do Kanady, tak už dokonce na ruce neměl ani snubní prstýnek!

„Věc se má tak, že po dlouhotrvající krizi podal během pobytu v Česku žádost o rozvod. Proto se k tomu prohlášení v pondělí rozhodl,“sdělil Blesku dobře informovaný zdroj z rodiny. Více než rok prý už žili v Kanadě odděleně, a Plekanec je pouze navštěvoval.

„Lucie se rozhodovala, jak v životě dál, a měla mu oznámit, že chce více pobývat v Česku, pokud nejsou schopni fungovat jako rodina. To pro něho měla být poslední kapka,“ prozradil Blesku zdroj.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková