Houslista Šporcl se kvůli domu pořádně zadlužil! Nad výší jeho hypotéky se tají dech!

Gipsy Way Orchestral s Pavlem Šporclem

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. srpna 2018 15:14

Houslista Pavel Šporcl a jeho manželka Barbora Kodetová si pořídili skutečně luxusní sídlo! Honosná vila za více než 24 milionů leží v Říčanech u Prahy, pár tak bude mít celou řasu slavných sousedů!

Po osmnácti letech společného života a tři roky po svatby se rozhoupali a koupili si rodinný dům. A ten rozhodně nebyl zadarmo! Za velký dům i s garáží a pozemkem zaplatili manželé podle Aha! 24 205 000 korun – a většinu z toho, tedy 22 730 000 korun, pokryla hypotéka!

Šporcl zcela jistě ocení, že jeho nová nemovitost není obklopena dalšími domy, takže bude moci nerušeně cvičit na housle. Zastavěna plocha domu s garáží má 379 m² a pozemek zahrady má 2772 m², takže dost místa budou mít i děti.

Pavel a Bára mají dvě dcery, Violetu a Sophii. Třetí, nejstarší dceru Lily Marii Hozákovou (* 2001) má Bára z předchozího manželství.

Říčany jsou velmi žádaná lokalita, čemuž odpovídá i cena domu. V sousedství už bydlí řada slavných osobností, například Karel Heřmánek, Vendula Pizingerová nebo Pavel Trávníček.

Témata: Pavel Šporcl