Velká zrada? Plekanec prý Vondráčkovou vyměnil za jinou ženu!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. srpna 2018 19:45

Může za krach manželství hokejisty Tomáše Plekance a zpěvačky Lucie Vondráčkové nevěra? Veřejně se spekuluje, že si hráč kanadskoamerické NHL našel novou lásku!

Plekanec oznámil konec manželství na sociálních sítích, jeho zpráva byla věcná a bez emocí. „Já s Lucií bychom Vám chtěli oznámit, že po vzájemné domluvě jsme došli k závěru, že v našem vztahu již dále nebudeme pokračovat. Přesto se budeme snažit zůstat těmi nejlepšími rodiči pro naše dva syny Matyáše a Adama,“ napsal a dodal: „Proto Vás prosíme o respektování našeho soukromí a toho, že situaci nebudeme více komentovat.“

To Lucie naopak mluví o bolesti. A jak se zdá, má k tomu má pořádný důvod! Podle spekulací totiž Tomáš vyměnil za jinou Lucii – tenistku Lucii Šafářovou!

„Plekanec byl na dovolené ani ne měsíc zpátky s Luckou Šafářovou (a dalšími pár lidmi). Bydleli i jedli jsme vedle nich. Na večeři chodil jen se slečnou Šafářovou,“ napsala dle prask.nova.cz na internetu jedna z komentujících u příspěvků bývalého páru.

A pak se objevily příspěvky, které říkaly v podstatě to stejné. Nikdo z údajného milostného trojúhelníku tuto informaci nepotvrdit, ale ani nevyvrátil.

Jasné je jedno – Plekanec se ihned po rozchodu vrátil bez manželky a dětí do Montrealu. A právě tam se v tuto chvíli nachází také Šafářová! Tenistka se tam účastní Rogers Cupu.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec Lucie Šafářová