David Kraus přiznal, že za rozchod se Strýcovou může nevěra! Kdo koho vlastně podváděl?

David Kraus 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. srpna 2018 9:01 | Aktualizováno: 9. srpna 2018 19:04

David Kraus prolomil mlčení a prozradil pikantní detaily o rozchodu s tenistkou Barborou Strýcovou! Hudebník totiž přiznal, že mu byla jeho láska nevěrná!

Bára o konci vztahu s Davidem informovala až ve chvíli, kdy ji novináři načapali s jejím milencem, šéfredaktorem časopisu Elle Petrem Matějčkem. „Můj vztah s Davidem skončil. Není to záležitost několika hodin, ale měsíců. Nechtěla jsem veřejně řešit naše osobní problémy,“ oznámila tehdy Barbora.

Vysvětlila také, že mají s Davidem hodně odlišné povahy a že asi právě proto se do sebe zamilovali. „Ale jako mnoho jiných vztahů i my jsme se bohužel dostali časem do problémů. Dlouho jsme se je snažili vyřešit, chvíli to vypadalo líp a chvíli zase hůř. Ale poslední dva měsíce už jsme spolu nežili,“ komentovala rozchod tenistka.

Jenže Kraus teď prozradil, že za rozpad vztahu může Bára, která mu byla nevěrná! „Tuhle píseň jsem složil pro Báru a bohužel se vyplnila,“ napsal David na facebooku. Připojil svou píseň z filmu Jak se zbavit nevěsty. Song se sice jmenuje „Nádherná“, v jeho refrénu se ale zpívá „Bože ty seš ale nádherná, snad mi teď nebudeš nevěrná!"

„Často člověk něco nazpívá a pak se to stane,“ posteskl si Kraus. „Včera jsem natočil krásnej duet s Jitkou Zelenkovou a zase jsme spolu zpívali o tom, co jsem zažil v posledních dnech. A nebo se mi to celé jenom zdá? Mám teď velmi přecitlivělé období, ale je mi dobře, protože mám absolutně čisté svědomí,“ dodává hudebník!

Témata: David Kraus Strýcová Barbora Záhlavová