Dana Morávková se stala obětí sexuálního útoku!

Morávková, Dana 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. srpna 2018 10:47

Skandály kolem zneužívání žen a sexuálních útoků se nedějí pouze v Hollywoodu. I v Česku s ním mají ženy zkušenosti, a jednou z nich je herečka Dana Morávková.

Herečka se tomto tématu rozmluvila v pořadu Tenký led Dany Morávkové. "Mně se to stalo, já nevím, asi kolem toho sedmnáctého nebo osmnáctého roku. Ten pán mě pozval na večeři a tam mi řekl, že abych mohla hrát nějakou roli, musí mě pořádně poznat," prozradila herečka.

"A já, jak jsem to nečekala a opravdu jsem v té době byla hodně naivní, protože maminka mi dala knížku Děvčátka, na slovíčko až v osmnácti, tak jsem byla taková vytřeštěná a rozplakala se,“ dodala podle magazínu Sedmička.

Morávková po tomto pokusu o něco víc utekla domů. "Přiběhla jsem za maminkou, maminka byla, zaplať pánbůh moderní a říkala: Hele, na to musejí být dva. Jeden, kdo to chce, a druhý, který mu buď dá, nebo nedá. No, a ty nejsi z Armády spásy. Tím jsme to vyřešily,“ dodala.

Tím to ale neskončilo. Morávková práci dostala i přesto. "Třeba v něm vyhrálo něco romantického, jak jsem tam tak čistá seděla, vykulená a plakala jsem," míní.

Obětí chlípného chování se ale stala vícekrát! "Když se mi to přihodilo podruhé a stalo se to kvůli práci, už jsem byla velký holka, vdaná holka a měla jsem syna. Tak říkám: Výborně. Prosím vás, počkejte tady, já si za běhnu do Strašnic, sbalím si pár věcí, kabelku, kluka a přestěhujeme se sem," uvedla.

Témata: Dana Morávková