Krach v ráji? Žilková učinila osudové rozhodnutí, bude žít bez Stropnického!

Veronika Žilková s manželem Martinem Stropnickým

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. srpna 2018 9:42 | Aktualizováno: 12. srpna 2018 2:40

Herec a exministr obrany Martin Stropnický se na vlastní žádost vrátí do role velvyslance v Izraeli. Ačkoliv to vypadalo, že jeho rodina odletí s ním, vše se změnilo!

Veronika Žilková byla k odletu připravena. Podala výpověď na konzervatoři, v divadle si zařídila volno a připravovala se na stěhování na Blízký východ. Nyní je ale vše jinak.

"Dceřin pláč byl tak velký, že jsme na to neměli s manželem srdce. Osm let totiž chodí do taneční skupiny Emotion, která je skoro jako její druhý domov. Vždyť s nimi vyhrála i mistrovství světa ve Španělsku,“ vysvětlila deníku Aha s tím, že nakonec Stropnický odjíždí do Izraele sám.

"Budeme tam za ním párkrát do roka jezdit. Musíme prostě počkat, jestli jí časem začne chybět víc táta. Třeba ji to v pubertě přejde a budeme se moct přestěhovat za ním,“ dodala Veronika.

Tvrdí, že dceru zkoušeli přemluvit, ale tancování je pro ni srdeční záležitost, které se odmítá vzdát. "Jezdí tam denně o hodinu dřív a čeká, až otevřou. Před závody chodí i o víkendu. Mají tam moc hezké vztahy a krásnou partu,“ dodala Žilková.

Témata: Veronika Žilková Martin Stropnický