Zemětřesení u Šebrleho! Manželka je v šoku, Roman se kaje!

Roman Šebrle

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. srpna 2018 13:16

Úlet moderátora a sportovce Romana Šebrleho obletěl v pátek celý internet, k jeho ženě Evě se ale nedostal. Je totiž na dovolené, a když slyšela, co se stalo, nechtěla tomu věřit!

Šebrle to podle Blesku pořádně roztočil na večírku. V náruči se mu vystřídalo hned několik žen a jednu z nich si odtáhl mimo parket. Tanec se změnil v něžnosti a ženatý moderátor zmizel s dívkou ven.

Poté se oba rozhodli spolu odjet, nasedli do taxíku a vypravili se neznámo kam. Co se dělo dál se už můžeme jen domýšlet.

Nynější moderátor a bývalý vrcholový atlet se přitom ještě před nedávnem na facebooku chlubil fotkou z rodinné dovolené v Itálii, kde byl s manželkou Evou a jejich dvěma dětmi. Ti tam ostatně zůstali, do Čech se vrátil pouze Roman, a jak se ukázalo, tak daleko se zprávy o jeho chování nedostaly.

"To si děláte srandu? Nejdřív se na ty fotografie musím podívat," reagovala podrážděně Eva na dotazy Blesku. Naopak Roman se náležitě kaje.

"Mrzí mě, že jsem se včera večer choval tak, že na sebe rozhodně nemohu být pyšný. Je teď jen na mně, abych tento alkoholový přešlap umocněný extrémním vedrem, za který jsem se omluvil a omlouvám se, odčinil," řekl podle deníku v televizi Prima.

Témata: Roman Šebrle