Leoš Mareš je snob? Pochlubil se luxusem, tvrdě ale narazil!

Leoš Mareš 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. srpna 2018 17:11

Moderátor Leoš Mareš (42) a jeho žena Monika (37) strávili dovolenou na řeckém ostrově Mykonos. A na dovolené rozhodně nešetřili! Cestovali totiž privátním letadlem!

Leoš Mareš se na Instagramu pochlubil fotkami z luxusní dovolené v Řecku! Nechybí snímky od bazénu, s koktejly i z restaurací. Jak se zdá, Leoš i jeho žena si dny na jihu Evropy náležitě užili!

A aby Marešovi ukázali, že na to mají, domů se vraceli privátním letadlem! Leoš přitom naznačil, že ho cesta vyšla hodně draho! Fotku totiž doplnil hastagy jako #TěšímSeNaDalšíLet #AžProdámZaseLedvinu #MámJeštěJednu #NemámeCoŽrátAleHlavněŽeSiLítámePrajvetDžetem

Někteří diskutující dali jasně najevo, že Leošovi a jeho ženě závidí a že by si takovou dovolenou také dali líbit. Další ale naznačili, že se chovají jako snobové! „Neví co s prachama a je pod jeho úroveň lítat s obyč lidma,“ zkritizoval Leoše jeden z diskutujících!

Další nechápali, proč se Mareš cestou soukromým letadlem vůbec chlubí. „Proč tyto info dávat na Instagram? Nechápu,“ postěžovala si jedna z Leošových fanynek!

Témata: Leoš Mareš Monika Marešová (dříve Koblížková)