Smutek těhotné Absolonové. Zasáhla ji smrt v rodině!

Absolonová, Monika 2

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

1. srpna 2018 18:53

Moniku Absolonovou (41) ve druhém těhotenství zastihla smutná událost. Zemřela její babička Helena, kterou nesmírně milovala a posílá jí pusu do nebe.

Monika se těší na příchod druhého potomka, kterého už ale její milovaná babička nikdy neuvidí. 

"Tohle video jsem s Vámi sdílela před Vánocemi... a už to tak nikdy nebude, asi už přestávám být malá...naše babička Helenka Vypustová dnes navždy odešla... přestože to bylo pro ni už vysvobození...tak je to pro mě, brachu, mamku, její ségru a naše rodiny a obzvlášť našeho dědu Oldu ohromná ztráta a tragédie...moc bych chtěla poděkovat všem lékařům a sestřičkám z Benešovské nemocnice,kteří se snažili babičce pomoci... babi pusu do nebe a děkuji za všechno", okomentovala smutný odchod své babičky herečka na instagramu.

Tohle video jsem s Vami sdilela pred Vanocemi... a uz to tak nikdy nebude, asi uz prestavam byt mala...nase babicka Helenka Vypustova dnes navzdy odesla... prestoze to bylo pro ni uz vysvobozeni...?tak je to pro me, brachu, mamku, jeji segru a nase rodiny a obzvlast naseho dedu Oldu ohromna ztrata a tragedie...moc bych chtela podekovat vsem lekarum a sestrickam z Benesovske nemocnice,kteri se snazili babicce pomoci... babi pusu do nebe a dekuju za vsechno???❤️

Příspěvek sdílený Monika Absolonova (@monika_absolonova), Srp 1, 2018 v 3:47 PDT

Témata: Monika Absolonová