Postránecký bojuje s krutou nemocí: Jeho rodina prozradila detaily o jeho stavu!

Václav Postránecký

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. srpna 2018 14:02

Před dvěma měsíci přiznal herec Václav Postránecký, že trpí vážnou chorobou. Musel dokonce podstoupit operaci břicha. Jeho rodina teď prozradila detaily o jeho stavu!

Postránecký o svém stavu nedávno informoval v dopise. „V životě každého z nás nastávají různé momenty a různá období. V tom svém právě prožívám zásadní etapu, kdy se snažím vrátit své tělo za pomoci týmu lékařů do obvyklé kondice. Je však jen na mně, abych se k celé věci postavil statečně a čelil tomu beze strachu, jak nejlépe dokážu,“ uvedl Postránecký.

Dodal, že současnou situaci považuje za novou výzvu a příležitost. „Nechci se skrývat ani stranit veřejného zájmu, ale věřím, že pochopíte, že nové síly chci nabírat zejména v soukromí a se svými nejbližšími. V některých situacích jsou další slova zbytečná a rozebírání detailů nežádoucí,“ dodal.

Podle rodiny se snaží se všech sil. „Všichni pevně doufají, že bude tak silný a pánbůh milosrdný, že se z toho dostane. Dělá pro to možné a nemožné. Věříme v jeho sílu a nezdolnou energii,“ řekla pro Blesk neteř Postráneckého Ivana Vobořilová.

Snímky z poslední doby ukazují, že Postránecký je velmi pohublý, přesto ale bojuje. Situace je prý natolik závažná, že se o jeho nemoci mluví pouze v rodinném kruhu. „Snad jen, že situace je stále stejná, horší není a nic alarmujícího se neděje. Vašek bojuje, seč mu síly stačí,“ dodala hercova příbuzná.

Témata: Václav Postránecký