Kraus po dramatickém rozchodu se Strýcovou: U koho teď hledá útěchu?

David Kraus 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. července 2018 17:16

Když novináři načapali tenistku Barboru Strýcovou se šéfredaktorem lifestylového magazínu Elle Petrem Matějčkem, byl z toho pořádný rozruch! Do té doby si totiž všichni mysleli, že Bára chodí s hudebníkem Davidem Krausem. Pod tlakem pak sportovkyně prozradila, že se s Davidem rozešli. Jak se ale zdálo, její údajný expřítel byl pořádně zaskočený!

Všichni si mysleli, že Strýcová nasadila Krausovi parohy. „Nechte mě být, prosím,“ řekl David pro server Extra.cz, když se jej novináři ptali na bezprostřední reakci na údajnou nevěru. tehdy se zdálo, že je děním hodně zaskočený!

Jenže pak Bára zveřejnila prohlášení, podle kterého její vztah s Krausem dávno skončil. „Není to záležitost několika hodin, ale měsíců. Nechtěla jsem veřejně řešit naše osobní problémy,“ tvrdila s tím, že spolu už dva měsíce nežijí. Není to přitom tak dávno, co se oba tvářili jako zamilované hrdličky! 

„Davida i jeho práci stále respektuju, i v našich těžkých chvílích se choval vždy férově. Mám ho ráda a přeju mu všechno nejlepší. Stejně tak doufám, že on bude i dál fandit mně,“ dodala Bára.

A jak se zdá, oklepal se už i David. Na Facebooku sdílel odkaz na písničku Pod vodou jsme bílí, kterou nazpíval společně s Gipsy Brothers. „Hudba mě vždycky ze všeho vyléčí,“ napsal k songu Kraus. Dodal, že parťáka mu teď dělá i Hugo, jeho bostonský teriér.

Témata: David Kraus Strýcová Barbora Záhlavová