Oblek s parazity? Matěj Ruppert řádil na Sázavafestu, takhle si podal Babiše a Zemana!

Matěj Ruppert 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. července 2018 9:36

V sobotu na festivalu Sázavafest ve Světlé nad Sázavou na Havlíčkobrodsku vystoupila také skupina Monkey Business v čele se zpěvákem Matějem Ruppertem. Kapela se postarala o pořádný poprask, důvodem byly kostýmy, ve kterých hudebníci vystoupili.

Ruppert a další členové skupiny vylezly na pódium v bílých oblecích, na kterých byly malé obrázky. Vedle hmyzu tak nechyběly ani podobizny prezidenta Miloše Zemana a premiéra Andreje Babiše.

„O kostýmech většinou nemluvíme, ale máme teď úplně nové - politicky nestabilní. Ano, jsou to paraziti,“ vysvětloval divákům Ruppert, který se u v minulosti vymezoval vůči Zemanovi i Babišovi.

Fotka Rupperta v obleku s „parazity“ se objevila i na facebookové stránce festivalu, kde vyvolala ostrou debatu. Část diskutujících považuje obleky za nevhodné. „Super ohoz. Takže končím s Monkey, který neposlouchám, nebo s rádie Kiss, který poslouchám. Ten ohoz je úchylný!“ zlobil se jeden z diskutujících.

„Co to bylo? Politická agitace s parazity? Zadarmo drahý a určitě je spousta skupin, které by tam sedly líp,“ přidal se další nespokojený fanoušek.

Další ale kostýmy i jejich symboliku ocenili. „Samá havěť. Na saku i na kalhotách. Dobře kluci!“ pochválila je diskutující. „To je obleček! Povedl se,“ přidala se další. „Dobře. Velmi dobře!“ podpořil Rupperta a Monkey Business fanouše

Témata: Matěj Ruppert Skupina MonkeyBusiness Sázavafest Andrej Babiš Miloš Zeman