Velké bolesti a nepříjemné problémy: Krásná Eva Burešová skončila v nemocnici!

Eva Burešová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. července 2018 17:58 | Aktualizováno: 29. července 2018 19:02

Má být jednou z hvězd pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Místo toho ale herečka a muzikálová zpěvačka Eva Burešová (25) řeší úplně jiné starosti! Skončila v nemocnici s velmi nepříjemným problémem!

„Tak moc chci být důvěryhodná zdravotní sestřička, že jsem si skočila do nemocnice na jednu reálnou lekci,“ svěřila se fanouškům herečka, která září v seriálu Modrý kód.

Tak moc chci být důvěryhodná zdravotní sestřička, že jsem si skočila do nemocnice na jednu reálnou lekci.... Teď vás prosím o dobrou energii a sílu. Ledvinová kolika s ledvinovými kameny je bolest, která se dá přiblížit porodu. Napište mi něco pěkného ať se trochu nabiju..... Mám v sobě nějaké opiáty, tak mi dělá trochu problém psát... to jde asi poznat ☺️?? Pusu, E.

Příspěvek sdílený •Eva Burešová• BUĎ SÁM SEBOU ? (@evaburesh), Čec 28, 2018 v 5:08 PDT

„Teď vás prosím o dobrou energii a sílu. Ledvinová kolika s ledvinovými kameny je bolest, která se dá přiblížit porodu,“ postěžovala si kráska, která ví co říká! Loni v létě totiž přivedla na svět chlapečka Nathaniela.

Své fanoušky pak poprosila, aby jí napsali něco pěkného ať se trochu nabije. „Mám v sobě nějaké opiáty, tak mi dělá trochu problém psát... to jde asi poznat,“ dodala zničená Eva.

Nová řada tváře má odstartovat na podzim a my držíme Evě palce, aby do té doby byla fit!

Témata: Eva Burešová Tvoje tvář má známý hlas