Holanová dostává ránu za ranou: Říkala jsem si, jestli to vůbec vydržím!

Holanová, Marcela 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. července 2018 13:50

Marcela Holanová (67) neprožívá právě ideální léto! Místo odpočinku u moře musí řešit celou řadu problémů!

Holanová se svěřila, že léto tráví dokončováním úprav domu, aktuálně u ní dokončují podlahu. Pro Aha! Prozradila, že kvůli komplikacím trvá celá rekonstrukce už čtyři roky! „Za všechno mohlo to, že mi kamarád doporučil firmu svého bratra. Bohužel se z ní vyklubala parta neumětelů a podvodníků. Zjistilo se ale, že při rekonstrukci udělali chyby a já to nereklamovala,“ prozradila s tím, že kvůli jejímu pracovnímu vytížení to jde všechno hodně pomalu.

A i když se konečně věci daly do pohybu, neznamená to, že by si mohla dovolit odjet k moři. „Aby toho nebylo málo, tak mi na jaře spadl na chalupu obří smrk. Jak byly ty velké vichry, tak to spadlo na střechu a celou ji to rozbilo,“ běduje Holanová, které je kvůli tomu v jednom kole.

Teď už se prý všemu jen směje, ale když se o chalupě dozvěděla, byla v šoku. „Sama jsem si říkala, jestli to vůbec vydržím. Kupodivu se z toho nehroutím, i když se to všechno hroutí okolo mě. Opravdu funguje to, že když máte jeden problém, naskočí druhý a nabaluje se to. A aby toho nebylo málo, člověk, když je oslabený, na sebe nabalí ještě šmejdy,“ postěžovala si.

Holanová také naťukla rozvod s jejím exmanželem Karlem Šípem. „To se táhlo hodně dlouho, ale ještě předtím, než to bylo vyřešený, tak jsem mu odpustila,“ přiznala zpěvačka. Dokonce po rozvodu dostala i finanční vyrovnání.

„Žádné peníze tu bolest a to všechno nedají vyvážit. To nejde. A hlavně jsem si uvědomila, že když se vám taková věc stane ve věku jako mně, tak se vám všechno zhroutí. Přijdete o přátele, o sebevědomí, o rodinu, absolutně o všechno. Začínáte hlavně znova. A to je strašně těžký,“ dodala Holanová s tím, že ona nakonec dokázala žít dál a postavit se na vlastní nohy.

Témata: Marcela Holanová Karel Šíp