U Babišů se slaví: První výročí svatby Andreje a Moniky a osmnáctiny jejich dcery!

Andrej Babiš 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. července 2018 11:41

Andrej Babiš a jeho žena Monika slaví první výročí svatby! Český premiér se pochlubil několika fotkami se ženou, kterou si vzal po více než dvacetiletém vztahu!

Babiš si v 70. letech vzal svou spolužačku z gymnázia Beatu. S tou se sice seznámil na bratislavském gymnáziu, jejich vztah se ale rozvinul až později, když už každý studoval jinde. Mají spolu dceru Adrianu a syna Andreje.

Od 90. let pak žije s Monikou rozenou Herodesovou, se kterou má také dvě děti – dceru Vivien a syna Frederika. Monika si v roce 2013 změnila příjmení na Babišová. Tehdy vysvětlovala, že je to proto, aby se celá rodina jmenovala stejně. Svatbu však pár měl až po 23 letech vztahu 29. července 2017 na farmě Čapí hnízdo.

„Jsme spolu 24 let, ale slavíme první výročí svatby,“ pochlubil se teď na facebooku Babiš. Přidal fotografii sebe a Moniky, před nimi stojí skleničky vína a šampaňského a obrovská kytice bílých růží. 

„Nicolas nám udělal malý dortík,“ pochlubil se Babiš. Nicolas Decherchi je francouzský šéfkuchař, který vaří v Babišově luxusní restauraci v Průhonicích.

Před 18 lety jsem se stala nejšťastnější maminkou na světě ?? krasne narozeniny LASKO ❤️?❤️ @vivienbabisova #birthday #daughter #eighteen #bestdaughterever #purelove #proudmom

Příspěvek sdílený Mona (@monikababisova), Čec 28, 2018 v 2:47 PDT

První výročí svatby ale není jediným důvodem oslav u Babišů! „Před 18 lety jsem se stala nejšťastnější maminkou na světě. Krásné narozeniny, lásko,“ rozněžnila se Monika, jejíž dcera právě oslavila osmnácté narozeniny.

Témata: Andrej Babiš Monika Babišová Čapí hnízdo