Absolonová o divokém soužití s vlastní matkou: Výhrůžky policií, mejdany a praní špinavého prádla!

Absolonová, Monika 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. července 2018 14:56

Zpěvačka a nastávající maminka Monika Absolonová se na koncertě svěřila, že má doma poněkud "divočinu"! Žije totiž v jednom domě nejen s partnerem a synkem, ale i s její maminkou a dokonce i bratrem a jeho přítelkyní. A díky tomu má Monika v rukávu pořádně veselé historky!

Monika se na koncertě v Brandýse nad Labem svěřila, jak to chodí u nich doma. „My jak bydlíme v jednom domě, logicky bydlíme s Tomášem v jednom domě. Ale my bydlíme celá rodina v jednom domě. To znamená, že bydlím já s Tomášem, s Tadeášem a se psem. Pak bydlí máma se svým manželem a pak bydlí bratr se svou přítelkyní a také se psem,“ popisovala divoké soužití zpěvačka.

Krasnou stredu! Uz 31.8. a 1.9. Se uvidime na Vysehrade na koncertech! Moc se tesim!!! Myslim, ze si pokecame... co nevi to nepovi! Budte radi, ze to sem neumim dat cele... cele to uvidite na @monika_absolonova_fanklub a nebo na mem fb??@studiodva

Příspěvek sdílený Monika Absolonova (@monika_absolonova), Čec 24, 2018 v 11:28 PDT

Jak se ale zdá, ani divočejší domácnost jí nevadí! „Někdy to má dost velké výhody, někdy to má dost velké nevýhody. Výhoda je třeba, když můj bratr pořádá mejdany, tak myslím, že všude jinde už by na něj volali nevím co. My se zabetonujeme a nic neslyšíme,“ pochvaluje si.

Jiný případ je ale její maminka. „Máma mu třeba napíše: „Marku, ztište se“. On napíše "Ano" a nic se nestane. Potom mu napíše třeba v půl jedné: „Ztište se, nebo zavolám policii“. A taky se nic nestane a v půl třetí napíše: „Ztište se, nebo tam jdu mezi vás. A je ticho,“ se smíchem vyprávěla Monika.

A v čem naopak vidí nevýhody? „Když jsem bydlela sama a hledala jsem chlapce, tak máma volala z okna: „Kdo to k nám jde?“ A teď je to dobrý, teď zase hlídá, aby tam nešel někdo, kdo tam nemá co dělat. Ale bohužel hlídá, i jestli mám vyžehleno,“ práskla na svou maminku Absolonová

Mamka je prý sice „boží“, ale není taková, že by šla své dceři prádlo sama šla žehlit. „Ne, ale každý den mi připomene, že tam mám další koš prádla a ona ho v té prádelně přeskakuje,“ pobavila diváky Monika.

Témata: Monika Absolonová