Další nevěra? Strýcová opět strávila u svého nového objevu noc!

Barbora Strýcová 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. července 2018 13:08

Tenistka Barbora Strýcová strávila další noc mimo domov. Údajně se opět nacházela u jiného muže, s nímž byla viděna už dříve.

Fotografové Blesku zachytili Strýcovou s cizím mužem. Přijela za ním na pražské Malvazinky, kde si vyměňovali polibky. Poté odjela Strýcová ke kadeřníkovi následně se znovu vrátila k muži, se kterým strávila noc. Odcházela údajně až druhý den dopoledne.

Oním tajemným mužem ale má být šéfredaktor časopisu Elle Petr Matějček. "S Bárou se známe strašně krátce, pár týdnů,“ řekl deníku, podle kterého mezi nimi velmi jiskří.

I další noc ale podle deníku strávila Strýcová u Matějčka. Téhož dne se údajně ještě vrátila a byt opouštěla až druhý den dopoledne. I v tomto případě jí její nový objev měl doprovodit až k autu.

Strýcová ani Kraus se k celé věci nechtějí vyjadřovat. Tvrdí, že to je jejich soukromí a vyříkají si to mezi sebou. To ale novinářům nestačí, proto se Kraus rozhodl pro tvrdší kalibr.

"Ve stručnosti vám chci říct, že se k tomuhle vyjadřovat nebudu. Nevím, jak by to dopadlo… Tohle je moje a Báry soukromí," řekl nyní deníku.

Témata: David Kraus Strýcová Barbora Záhlavová