Další známá osobnost útočí na Babiše! Tentokrát se naštvali sportovci!

Jakub Koreis

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. července 2018 8:59

Do politiky stále častěji mluví nejen umělci, ale i politici. Například bývalý hokejový útočník Jakub Koreis se na twitteru hodně kousavě vyjadřuje o nové vládě a českém premiérovi Andreji Babišovi.

Jakub Korejs hrál několik let hrál ve Spartě, nastupoval i za Kometu Brno či Plzeň. A nějakou dobu strávil i v zahraničním angažmá. Na twitteru se teď ostře vyjadřuje k politické situaci k některým politikům.

Jedním z nich je například bývalý Korejsův sportovní kolega Milan Hnilička. Tento bývalý brankař se do Poslanecké sněmovny probojoval za hnutí ANO, na jaře dokonce se stal vládním zmocněncem pro sport. Jenže Korejse tím rozhodně nenadchl. „Ach, Milane...“ posteskl si Korejs nad fotkou, na níž je Hnilička zachycen společně s Babišem.

Podpořil naopak písničkáře Tomáše Kluse, který se rozhodl bojkotovat Babiše, jeho firmy i média. „Mám ve smlouvě klauzuli, kterou si vyhrazuji právo nehrát tam, kde tečou Šéfovy peníze. Připojuji k tomu nyní i svůj bojkot Mafry a všech bezkrupulózních, konkurenci a životní prostředí likvidujících podniků Velkostatkohnojaře,“ oznámil před několika dny Klus. „Prosím, víc odvážných jako Tomáš Klus,“ přeje si hokejista.

Je dost ironický, že první porevoluční ministryní spravedlnosti byla Dagmar BUREŠOVÁ.

— Jakub Koreis (@JKoreis29) 16. července 2018

Korejs navíc prozradil, že používá aplikaci „Bez Andreje“, která ukazuje, zda zboží vyrobila některá z firem českého premiéra.

Do premiéra se pak pouští i kvůli některým jeho aktivitám. „Dneska jsem slyšel skvělej vtip. Babiš píše etický kodex vlády . . . To je všechno,“ vysmál se sportovec plánu českého premiéra na zavedení kodexu pro ministry jeho vlády.

Témata: Andrej Babiš Jakub Koreis