Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy se stal tatínkem! Synovi dal hodně neobvyklé jméno!

Ruda z Ostravy 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. července 2018 14:50

Moderátor a zpěvák Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy se stal podruhé otcem. Jeho partnerka Zuzana mu porodila chlapečka! A ten dostal poněkud neobvyklé jméno!

„Dnes v 7:12 ve Valašském Meziříčí se nám narodil nejkrásnější kluk. Váží 3,8 kilogramu a měří padesát centimetrů,“ pochlubil se Ruda z Ostravy. „Je zdravý a vše v pořádku. Zuzanka byla nejstatečnější a za deset minut byl na světě,“ pochlubil se šťastný tatínek.

Na sociálních sítích se pak svěřil s dalšími dojmy. „My tři spolu,“ pochlubil se Michal fotkou svého novorozeného synka. „To čekání stálo zato. Prcek prostě nechtěl být rak, ale “pán tvorstva” - lev. Je boží, je tááák voňavej a nádhernej a náš,“ rozplývá se „Ruda z Ostravy“.

Zároveň poděkoval své partnerce za to, jak všechno zvládla. „Neskutečný respekt k mé Zuzance za tu sílu a výdrž a lásku, kterou dala našemu bříšku. Tohle nikdy nezapomeneš. Miluji vás. Čeká nás krásný život v rodině,“ těší se na budoucnost Michal.

Nakonec se svěřil i s tím, jaké jméno chlapeček dostane. „Po trošku překotném porodu.. kdy mi konečně došlo, že bude lepší opravdu vylézt dobrovolně sám a musím sebou už hodit, bych vám chtěl prozradit, jaké jméno mi vybrali moje maminka Zuzanka a tatínek Michal,“ psal jménem svého maličkého syna moderátor.

Jméno nakonec vybrali podle zpěváků legendární skupiny Depeche Mode. Jmenovat se tak prý měl buď Dave nebo Martin. „A protože se nedokázali rozhodnout, dali mi obě. Ahoj, já jsem Dave Martin Kavalčík a rodiče, když to teď píšou asi zase brečí,“ dodal dojatý tatínek.

Michal Kavalčík už má syna z předchozího vztahu a jeho přítelkyně Zuzana má také své dvě děti.

Témata: Ruda z Ostravy