Natěšená Monika Babišová se fotila s Merkelovou: Pak ji kancléřka pořádně šokovala!

Monika Babišová 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. července 2018 12:14

Český premiér Andrej Babiš vyvedl svou manželku Moniku do německého Bayreuthu, kde začaly hudební slavnosti Richarda Wagnera. A Monika Babišová se na Instagramu pochlubila, jak Čechy reprezentovala!

Babišová prozradila, že z cesty autem v tomhle teple nebyla příliš nadšená. „Druha oficiální cesta. Tentokrát na pozvání bavorského premiéra jedeme do Bayreuthu na operu. Tři hodiny autem v tomhle počasí... Ale zase potkám paní Merkelovou,“ těšila se manželka českého premiéra.

Po příjezdu muselo vše probíhat velmi rychle! „Je to rychlost... pár minut na převlečení a už jedeme na operu,“ popisovala Monika program.

Poté se pochlubila fotkou s bavorským premiérem. „S bavorským ministerským předsedou Markusem Söderem na zahájení hudebních slavnosti Richarda Wagnera,“ komentovala setkání na sociálních sítích.

Monika se nakonec nechala vyfotit s německou kancléřkou Angelou Merkelovou. A pak přiznala, čím ji politička zaskočila! „Afterparty... Paní Merkelova mě překvapila svoji češtinou,“ svěřila se Babišová.

Témata: Monika Babišová Andrej Babiš Angela Merkelová