Ewa Farná už to nezvládá? Skončila na steroidech!

Ewa Farna 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. července 2018 10:45

Ewa Farná (24) se v létě nezastaví! Jezdí z koncertu na koncert a tak není divu, že se takové pracovní vypětí podepisuje na jejím zdraví. Po jednom z vystoupení dokonce načisto ztratila hlas!

Koncerty Ewy Farné byly v ohrožení! Když se totiž mladá zpěvačka probudila po koncertech v Mníšku pod Brdy a v Kroměříži, nevydala ze sebe ani pípnutí.

„Dnes už jsme v Toruni, kde jsme jeli přes noc, abychom vystoupili. Já nemám hlas už vůbec, tak se zatím modlím, ať je dobře. Dostala jsem do žíly od lékaře steroidy. Ať žije zdravý životní styl,“ posteskla si na sociálních sítích Ewa.

Fanoušky pak poprosila, aby jí drželi palce, protože se její koncert měl vysílat v televizi. „Tak kdyžtak se to nepovede před půlkou Polska, ale playback prostě dávat neumím,“ přiznala zpěvačka. Vše ale nakonec dobře dopadlo!

„Adrenalin je jeden z nejlepších pomocníků. Děkuji panu doktorovi, že přijal mou nabídku. Dostala jsem do žíly od lékaře medikamenty," dodala zpěvačka na Instagramu s tím, že bez steroidů by to asi tentokrát nešlo.

Témata: Ewa Farna