Soud kvůli kauze inzerátů! Řepka se před Erbovou přiznal!

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. července 2018 10:33 | Aktualizováno: 26. července 2018 11:50

Městský soud v Brně dnes začal projednávat kauzu erotických inzerátů na eskortní služby Vlaďky Erbové, bývalé přítelkyně někdejšího fotbalisty Tomáše Řepky. K soudu byla předvolána i jeho současná partnerka Kateřina Kristelová, která ale nedorazí.

K soudnímu líčení byli předvoláni bývalý fotbalista Tomáš Řepka a jeho partnerka Kateřina Kristelová, kteří se mají zpovídat v kauze falešných erotických inzerátů, které údajně nastražili na Řepkovu expřítelkyni Vlaďku Erbovou.

Erbová přišla k soudu s předstihem v doprovodu své právní zástupkyně a přítele Michala Gulašiho. Řepka přišel pouze se svým advokátem několik minut před začátkem líčení. Kristelová se stání neúčastní.

Oba jsou přitom v případu inzerátů hlavními podezřelými. Měl je odhalit kamerový záznam, Kristelová i Řepka ale vinu od začátku popírají.

Nakonec se Řepka k činu přiznal! "Vygradovalo to a měl jsem zkrat. Lituji toho, byla to klukovská hloupost. Už se to nebude opakovat,“ řekl před soudem.

Následně soudkyně přehrála záznam z banky, na němž má Kristelová platit za inzeráty. Usvědčující byla i fotka peněženky, která se na záznamu objevila a kterou si dala ten den na Instagram.

Kristelová ale vinu popírá a podle Řepky oprávněně. Prý si totiž myslela, že v bance platí zálohu na hory. Soud následně odročil líčení na konec srpna, kdy vyslechne Erbovou a vynese rozsudek. 

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová Vlaďka Erbová