Strach z porodu? Leichtová prozradila, co prožívá, a vytasila se s takovýmhle bříškem!

Leichtová se pochlubila těhotenským bříškem! 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. července 2018 16:54

Hvězda seriálu Comeback taneční show StarDance Kristýna Leichtová má před porodem, a těhotenství jako takové si nemůže vynachválit. Jak se ale staví k tomu, co jí už za chvíli čeká?

Leichtová zveřejnila na instagramu fotku těhotenského bříška, které jí náramně sluší. Dává na sobě taky znát, že se porod kvapem blíží, z čehož má herečka trochu obavy.

Přesto si těhotenství pochvaluje. "Bylo to fakt krásný období jiného stavu se všemi plusy i mínusy. Je to jako když nastoupíte do vozíčku horské dráhy a pomalounku stoupáte k vrcholu ze kterého není návratu a trasa je nejasná," napsala.

Dodala, že její vozíček právě nakukuje přes horizont. "Vzrušení, respekt, zvědavost, fascinace, touha, euforie. Obavy si nepřipouštím. Inženýr konstruktér vypočítal trajektorii cesty dokonale, okolní vlivy můžou jízdu pouze znepříjemnit," podotkla.

Chválí si ale, že na to není sama. "Navíc mám vedle sebe někoho, kdo mi po celou dobu nepustí ruku. A vstupenku na tuhle atrakci si pořídila spousta lidí přede mnou. Takže, nádech a výdech...." svěřila se Leichtová.

Témata: Kristýna Leichtová