Tamara Klusová popsala život se třemi dětmi: Někdy bych si nejraději hodila mašli!

Tomáš Klus s rodinou 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. července 2018 20:07

Tamara Klusová (30) žije po boku Tomáše Kluse (32) už šest let. Za tu dobu se jim narodily tři děti – Josefína, Alfréd a Jenovéfa. Tamara si brala zpěváka po roční známosti a asi jen největší optimisté věřili, že jim láska vydrží. Tamara si ale svou rodinku nemůže vynachválit.

Tamara se svěřila s tím, jaké to je mít děti tak rychle po sobě. „Mít děti rok po sobě má spousty výhod i nevýhod. Z nevýhod bych zmínila to, že když člověk otěhotní 4 měsíce po porodu, nestihne ochutnat ani na vteřinu z toho, co je to třeba jít se svým klukem do kina.... na večeři, na koncert... a že se nemůžu dočkat, to asi nemusím psát!“ přiznala Tamara.

A pozitiva? „Jako výhodu bych vyzdvihla to, že už skoro tři roky sjíždím tuhle překrásnou, hormonální tsunami, která nebere konce. A je to prostě jízda! Když vidím to propojeni a porozumění mezi nimi, dojímám se jak u Titanicu...“ práskla na sebe manželka českého písničkáře.

Lidé se jí prý navíc část ptají, jak to, že působí tak klidně, a jak je možné, že její děti vypadají jako andílci, kteří nikdy nezlobí. „Takže nejdřív bych chtěla říct, že naše děti rozhodně zlobí, a jsme za to rádi... protože v ten moment vidíme, že si umí prosazovat svůj názor a dávají najevo svoje pocity... to, že děti zlobí, je stejně podstatný moment, jako ten, když jim září oči štěstím nebo fascinaci,“ myslí si mladá maminka.

I ona prý občas má dny, kdy by si nejraději hodila mašli a kdy je toho prostě moc. „Ale rozhodně převládají ty dny, kdy se cítím nejšťastnější na celém světě. Dívám se totiž kolem sebe. Vnímám všechny ty příběhy lidi, kteří mají opravdové problémy a skrze to se snažím si neustále opakovat, jak obrovský požehnání to je, když máme zdravé děti. Když žijeme v zemi, kde není válka. Když máme co pít a jist. V ten moment mi ty moje blbosti v hlavě odletí, jak pára nad hrncem,“ vysvětluje Tamara.

Témata: Tamara Klusová Tomáš Klus