Veronika Arichteva vystavila své tělo v plavkách. A pak ji spláchala vlna!

Veronika Arichteva 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. července 2018 12:42

Herečka Veronika Arichteva (32) si užívá volné dny s manželem v Turecku. Po návratu jí čeká pořádná makačka, protože bude soutěžit v nové řadě oblíbeného pořadu StarDance. A tak se na Instagramu pochlubila, jak čerpá tolik potřebné síly!

Po návratu Veroniku čekají tréninky na StarDance, kde bude na podzim tančit. „Poslední leháro a sběr síly na následujících pár měsíců dřiny a bolavejch nohou a zad a žádnejch kocovin při trénincích s Michalem Necpálem. Jsem připravena začít makat. Nebo si to alespoň myslím..." okomentovala jednu z fotek z dovolené Veronika.

Přiznala také, že se toho bojí. „Bude to p*del, Pevná p*del,“ směje se herečka.

Jenže i jí smích ze rtů nakonec zmizel. Veronika si totiž chtěla pořídit pěkné video přímo z moře. Jenže příroda jí ukázala, jak umí být silná! Herečku pak smetla pořádná vlna! 

Domovina volá! #naZemana

Příspěvek sdílený Veronika Arichteva (@veronikaarichtev), Čec 23, 2018 v 12:24 PDT

Herečka se v černých plavkách postavila do moře. A i když ji voda sahala jen po kolena, za chvíli už se koupala úplně celá. „Domovina volá! Na Zemana,“ okomentovala své video Veronika.

Záběry pobavily i její fanoušky. „Se nemůžu přestat smát a pouštět si to pořád dokola ,“ vzkázal herečce na Instagramu jeden z jejich příznivců. „Našli jí na pláži ležela tak jak vyvrženej vorvaň,“ přidal další hlášku z filmu Účastníci zájezdu. „A co teprve ten výraz,“ přidala se další diskutující.

Témata: Veronika Arichteva