Eva Pilarová chce vystupovat i se zlomeninami! Kamarádi slíbili, že ji na pódium vynesou!

Eva Pilarová oslavila loni v říjnu 55 let na scéně, kde jí mimo jiné hostovali i Wohnouti. Nyní se karta otáčí, a Eva hostuje Wohnoutům 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. července 2018 9:41

Zpěvačka Eva Pilarová (78) se vážně zranila! Musela podstoupit operaci levé kyčle a ramena. I přes vážný zdravotní stav je ale zpěvačka odhodlaná se co nejdříve vrátit na pódium!

Zpěvačka údajně uklouzla na dlažbě, spadla a uhodila se do hlavy, zároveň si zlomila nohu i ruku. Musela proto v Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích podstoupit operaci, která trvala asi čtyři hodiny.

Pilarová ale dokazuje, že má tuhý kořínek. Je totiž rozhodnutá opět brzy vystupovat – a to i kdyby ji na jeviště měli donést! „Mikrofon držím v pravé ruce, v tom problém není,“ plánuje už Pilarová.

„Vždycky jsem říkala, že budu zpívat, dokud mě budou moct donést na jeviště. Tak teď na to došlo. Už mi přátelé slíbili, že mě na jeviště dostanou,“ prozradila Pilarová pro Blesk.

Její zranění vyděsilo řadu zpěvaččiných přátel a kolegů, kteří jí vyjádřili svou podporu. Za Zlatého slavíka Karla Gotta (79) se ozvala jeho tchyně Blanka Krejčí (67). „Zavolala mi paní Krejčí, že je Karel z toho, co mě potkalo, úplně paf,“ práskla Pilarová.

A ozvali se i další! „A volal mi Vašek Neckář a Matěj Ruppert, Láďa Županič, prostě tolik účasti jsem vůbec nečekala,“ přiznala oblíbená zpěvačka.

Témata: Eva Pilarová