Petra Černocká zůstala sama: Její manžel dostal zprávu, po které okamžitě utekl!

Černocká, Petra

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. července 2018 18:33

Česká zpěvačka Petra Černocká (68) ráda tráví svůj volný čas a dovolené na své chalupě. Kvůli pracovním povinnostem, které ji zabraly celý červenec, se na ni dlouho nedostala! Ale místo toho, aby tam trávila čas s manželem, kterého jela zpěvačka na chalupu mimo jiné zkontrolovat, zůstala nakonec úplně sama!

Černocká si na chalupu nejen odpočinout, ale také zkontrolovat, zda manžel dobře zalévá květiny. Navíc měla starosti o to, jaké škody napáchaly srnky. „Sousedé si zdvihají ploty a natahují šňůry, ale když ty potvory chtějí mlsat, nezastaví je nic,“ postěžovala si zpěvačka.

Naposledy jí srnky připravily nepříjemné překvapení! „Minule mi sežraly kytky na zápraží, když jsem je večer zapomněla schovat dovnitř,“ vysvětlovala Černocká magazín Sedmička.

Na chatě si teď navíc bude muset zpěvačka nějakou dobu vystačit sama. Její manžel jí totiž utekl. „Budu tu teď tři dny sama, protože manžel dostal zprávu, že na Šumavě rostou houby, zatímco u nás na severu ještě ne. Takže vyrazil na hřiby a vzal si podezřele veliké koše. Nevím, zda se mu je podaří naplnit,“ popisovala se smíchem Černocká.

Sbírání bude pro jejího muže opravdu náročné, má totiž ruku v sádře. „Když tady byl nedávno sám, spadla na něj motorka a odnesl to jeden prst, který se vydal úplně jiným směrem, než roste. Naštěstí se jednalo o menší a lehčí stroj,“ vysvětluje zpěvačka.

I přes tyto zdravotní problémy se ale její muž, kytarista Jiří Pracný (61), musel pořádně ohánět! „Čtrnáct dní jsme tak hráli na koncertech se sádrou až k lokti, ale i tak zvládl udržet trsátko, což diváci ocenili,“ dodala Černocká.

Témata: Petra Černocká