Lucka Vondráčková bez peněz? Vše je úplně jinak

Lucie Vondráčková 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. července 2018 15:31 | Aktualizováno: 23. července 2018 9:56

Zpěvačka Lucie Vondráčková se podle některých médií rozhodla pro velmi kontroverzní krok. Své fanoušky potěší autogramiádou, kterou si měla údajně nechat zaplatit. Jak se nakonec ukázalo, vše je jinak.

Svůj podpis si Vondráčková cení na 120 korun. Tedy aspoň podle serveru Expres.cz, který tvrdí, že tolik musíte  zaplatit za lístek na její autogramiádu.

Ve skutečnosti je to ale trochu jinak a Vondráčková za setkání nic inkasovat nebude. "Akci pořádá fanklub, ne Lucka. Lucka vystupuje zdarma. Peníze jdou na náklady spojené s akcí a fanklubem," sdělil pro stars24.cz její PR manažer Petr Mráček s tím, že těmito náklady se rozumí například pronájem divadla, techniky nebo správa webu.

Podle Mráčka také nejde pouze o autogramiádu! "Na setkání se budou moci diváci zeptat Lucky na vše, co je zajímá. Dozví se zajímavosti z natáčení klipů a filmů. Proběhne i velká autogramiáda a focení s Luckou,“ uvedl už dříve.

Setkání s fanoušky, které se koná 19. srpna, je pode nás rozhodně výborný nápad. Fanoušci se totiž mohou těšit například na uvedení projekce nových videoklipů.

Témata: Lucie Vondráčková