Hon na uprchlíky? Zeťová je v šoku! Šikanují ji kvůli Tereze H.!

Helena Zeťová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. července 2018 9:24

Kauza Terezy H., údajné pašeračky drog zadržené v Pákistánu, zatím nebere konce. Velmi negativně se ale promíjí do života Čechů. Své o tom ví zpěvačka Helena Zeťová!

Helena Zeťová tíhne k Řecku, o čemž svědčí i její vztahy. Chodila totiž hned se třemi Řeky, sama ale říká, že zemi původu neřeší. "Jestli půjde o Čecha nebo Řeka, to vůbec neřeším," řekla serveru Extra s tím, že kde se zabouchne, tam to bude.

"Kdyby přišel někdo z Aljašky a byla by to láska na první pohled, přestěhuju se. Jsem ta, která jde za láskou. A taky pro mě není moc důležitý vzhled. Ten dnes řeší všichni, ale toho, co mají lidi v hlavě, si moc nevšímají. Mám to opačně. Všímám si spíš hlavy než huby," dodala.

Krásná zpěvačka také oceňuje, že se může mezi zeměmi přesouvat poměrně rychle. "Obrovská výhoda je, že se kdykoli můžu sebrat, vzít psa a za chvíli tam jsem autem," dodala.

Nyní ale dostává do těla. Konkrétně jí prý dali na hranicích Srbové docela zabrat. "Prý přesně odpovídám typu, který převáží drogy. Rozčilovala jsem, protože za skoro dvacet let, co takhle přejíždím, jsem nic podobného nezažila," naštvala se.

"Mám pokaždé úplně prázdné auto, jezdím jen s pasem, bez kufrů, bez ničeho. Nemám s sebou ani nic, kam bych něco schovala. Vysvětlovali mi, že to všechno je kvůli té blondýně Tereze H., jak ji v Pákistánu zatkli za převážení drog," dodala Zeťová.

Podle ní nyní nezastavují typově lidi, kteří by mohli být nelegálními imigranty, ale pravé blondýny. "Ani tetování asi nepomohlo. Pak se mi omlouvali, že to mají za povinnost," uvedla s tím, že byla pořádně rozzuřená.

Témata: Helena Zeťová