Na dovolenou chtěl jet s Dádou? Slováček opustil Gelemovou!

Felix Slováček 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. července 2018 16:24

Felix Slováček se rozhodl učinit velký krok. Vyrazil na dovolenou do zahraničí bez své milenky Lucie Gelemové. Namísto toho měla jet jeho manželka Dáda!

Slováček žije se svojí novou partnerkou již čtyři roky a prý si nedokážou budoucnost představit po boku někoho jiného. Rovněž říká, že se s Patrasovou už téměř nestýká.

Objevila se ale informace, podle které je vše úplně jinak! Dáda totiž tvrdí, že s ní chce stále spát. Felix je prý hysterka, je zvědavý a ptá se jí, kdy pojede do Itálie. A prý chce po ní pořád sex, protože ten ho s Gelemovou nebaví!

Možná tomu tak opravdu je. Podle Expresu si totiž Slováček momentálně užívá v Turecku, kde je u moře se svými dětmi, dcerou Aničkou a synem Felixem.

"Měla jet i Dáda, ale měla hodně pracovních povinností,“ prozradil serveru zdroj. Naopak Gelemovou s sebou nevzal, opustil ji a nechal doma v Praze!

"Strašně zuří, a než Felix odjel, dělala mu scény. Vadí jí, že je s rodinou, protože pak má vždy tendence vracet se zpátky do jejich rodinné vily," dodal zdroj.

Tohle bude mít ještě bezesporu ostrou dohru!

Témata: Felix Slováček Lucie Gelemová Dagmar Patrasová