Patrasová šokuje: Felix se mnou chce spát, udělal by mi peklo ze života! S Gelemovou ho to nebaví!

Patrasová, Dagmar 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. července 2018 14:03

Aféry Felixe Slováčka, jeho přítelkyně Lucie Gelemové a manželky Dády Patrasové nejsou ničím novým. Nyní se ale začíná milostný trojúhelník pořádně zamotávat. Patrasová totiž tvrdí, že Felix rozvod nechce, naopak ji prý chce opět v posteli namísto Gelemové!

Felix přitom žije se svojí novou partnerkou již čtyři roky. Při rozhovorech se netají tím, že by ještě rád měl potomka. Jeho přítelkyně Lucie Gelemová však v dohledné době děti neplánuje, jsou ale zamilovaní a tak si prý nedokážou budoucnost představit po boku někoho jiného.

Slováček také tvrdí, že si nepřeje, aby byla jeho partnerka nazývána milenkou. Podle něj po čtyřech letech vztahu už nejde o milenku. Jsou zamilovaní a nepřeje si, aby kdokoliv urážel jeho protějšek. Jde prý o opravdový vztah plný lásky.

Rovněž říká, že se s Patrasovou už téměř nestýká a ve vzduchu visí rozvod. Hovoří se také o svatbě s jeho milenkou. Pravda je ale nakonec úplně jiná. Už dříve prasklo, že zatímco Lucii Gelemové začal údajně slibovat rozvod se svou manželkou, Dádě tvrdí něco jiného. A sice, že se rozvádět nechce. 

To ostatně nyní potvrdila sama Patrasová: "Felix by mi udělal ze života peklo. Řekl mi, že když se budu chtít rozvést, s čímž nesouhlasí, bude se to táhnout klidně deset let,“ prozradila serveru Extra Dáda.

Více zarážející je ale to, že s ní chce stále spát. "Felix je hysterka, je zvědavý a ptá se mě, kdy pojedu do Itálie. A chce po mně pořád sex, protože ho to s Gelemovou nebaví,“ šokovala Dáda!

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček Lucie Gelemová