Krainová drsně setřela Rytmuse: Má luxusní hodinky, ale takt mu chybí! Nemůže být přece tak hloupý!

Simona Krainová 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. července 2018 11:56

Kdysi se kvůli chlapům rozhádali na smrt. Dnes se ale modelka Simona Krainová zpěvačky Dary Rolins zastala. Důvodem je prý to, že ji její bývalý přítel Patrik Vrbovský alias Rytmus ponižuje!

Přestože od rozchodu Dary a Rytmuse uplynulo už několik měsíců, jejich vztah a především jeho konec dál budí velké vášně! Slovenský rapper ještě nedávno prohlašoval, že Dara je pro něj jediná životní láska. I proto mnohé doslova šokovalo, když se na veřejnost dostala informace o jejich rozchodu.

Vrbovský si navíc rychle našel mladší milenku – moderátorku a modelku Jasmínu Alagic. Na společné roky po boku zpěvačky velmi rychle zapomněl!

Další ránou pro Daru bylo to, jak její expartner o své nové lásce mluví a jak do světa volá, že nikdy nebyl šťastnější. Toto netaktní a neomalené chování už odsoudila řada Dařiných a Rytmusových společných známých. A své si o jejich milostné přestřelce myslí česká modelka Simona Krainová.

„Mrzí mě jen to, když svůj nový vztah prezentuje tak, jako kdyby všechny ty pravé emoce prožíval poprvé právě teď. Skoro po sedmi letech společného života, všech slovech, písničkách a vyznáních v nich se přece nikdo nemůže divit, když řeknu, že mi to na chvíli bylo líto,“ komentovala Rytmusův nový vztah Dara Rolins.

Kamarádky Dara a Simona se do krve poštěkaly kvůli mužům. Staré rány jsou ale zřejmě definitivně zahojeny, česká modelka se totiž slovenské zpěvačky veřejně zastala. „J..e mu,"okomenotovala Krainová na Instagramu Rytmusovo chování. „Myslím, že některým lidem sice nechybí hodinky, ale chybí jim takt. To je jediné, co chci k tomu říct,“ vysvětlila pro slovenský deník Plus jeden den.

Chápe prý i to, že se někdo může zamilovat. „Ať si každý dělá, co chce, ať jsou šťastní, ať mají padesát dětí, ať si každý žije. Není to v tom, že bych někomu nedopřála. Jen si myslím, že slušně vychovaný chlapovi by neměl chybět takt. A ten mi tam chybí. Ať je to jakkoli, myslím si, že nemůže být tak hloupý, aby nevěděl, že to té ženě může ublížit,“ pustila se do rappera blondýnka.

„Jakékoliv vyjadřování lásky pro nějakou jinou ženu je sice pochopitelné, ale ne tři minuty poté, co jsem se rozešel se svou životní láskou! Zdá se mi to prostě komické, ale vlastně asi nic jiného bych od něj nečekala. Ani mě to nepřekvapuje,“ prozradila Simona.

„Nevím, co mezi nimi bylo. Možná něco udělala ona jemu, tak jí to nějakým způsobem vrací. Opravdu do toho nevidím. Ale když to sleduji zvenčí a vidím i reakce lidí kolem nich, jejich blízkých přátel, tak se ptám – Proč?“ dodala Krainová.

Témata: Simona Krainová Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič