Bára Špotáková je už dvojnásobnou maminkou! Jaké jméno dala druhému synovi?

Špotáková, Barbora 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. července 2018 10:41

Úspěšná olympionička Bára Špotáková se stala podruhé maminkou! V hořovické porodnici přivedla na svět druhého syna, který dostal jméno Darek. S přítelem Lukášem Novotným už mají pětiletého Janka.

Světová rekordmanka v hodu oštěpem novinku oznámila nejprve prostřednictvím atletického svazu. „Syn je zdravý a všichni jsme v pořádku," vzkázala sedmatřicetiletá Bára. „Termín jsem měla dvanáctého července, ale Darek si asi chtěl počkat na den narozenin Karla Gotta," doplnila.

Zprávu pak sama potvrdila na svém facebooku. „Už je to skoro den, kdy můžu po půl roce zase spát na břiše. Naše rodina se totiž včera rozrostla o dalšího člena Darka," prozradila.

Prozradila také, kdy chce začít znovu trénovat. „Pokud půjde všechno dobře, na podzim začnu opět trénovat s jasným cílem OH Tokio 2020,“ slíbila svým fanouškům.

Novopečené mamince chodí stovky gratulací, jednu z nich poslala i zpěvačka Monika Absolonová. „Myslím, že nejkrásnější zpráva tohoto víkendu mi přišla od Barbory Špotákové. Narodil se jí a Lukášovi krásný chlapeček Darek. Tak ať je šťastný a zdravý. A s ním i bracha Janeček, maminka i tatínek,“ vzkázala Monika Báře.

Ke gratulantům se samozřejmě přidáváme i my! Mamince i Darkovi přejeme hlavně zdraví! 

Témata: Barbora Špotáková Monika Absolonová